DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OCAK AYI

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ocak ayı çalışmaları kapsamında okulumuz Türk Dili ve edebiyatı Öğretmeni Neriman KAÇMAZ yönetiminde 11-C sınıfı  öğrencileri tarafından Divanü Lügat’t-Türk sözlüğünden anlamını bul etkinliği ve Divanü Lügat’t-Türk Panosu çalışması  yapılmıştır. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni İrfan ELBİSTAN tarafından “Deneme Yazma Yarışması” yapılmış ve birinci seçilen eserle 11-A sınıfı öğrencimiz Abdullah Osman AKOĞLU il geneli deneme yarışmasına katılmıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

19.01.2024 62

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024