Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülkemiz ve insanımız için kaliteyi önde tutan bir okul olmak temek hedefimizdir.

Misyon: Meslek ahlakını edinmiş, gereken mesleki bilgi ve beceriyi kazanmış, mesleğindeki yenilikleri takip eden yeniliğe açık, çalıştığı kuruma, ülkesine ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00/ 17:00
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YEREL YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 1-OKULUMUZ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 69 ÖĞRENCİ MEZUN VERMİŞTİR. ÖNLİSAN VE LİSANS PROĞRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN ORANI % 36. (21 ÖĞRENCİ ÖNLİSANS, 4 ÖĞRENCİ İSE LİSANS PROĞRAMINA YERLEŞMİŞTİR) 2- OKULUMUZ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 65 ÖĞRENCİ MEZUN VERMİŞTİR. ÖNLİSAN VE LİSANS PROĞRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN ORANI % 43. (27 ÖĞRENCİ ÖNLİSANS, 1 ÖĞRENCİ İSE LİSANS PROĞRAMINA YERLEŞMİŞTİR)
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZUN İLÇE/ İL GENELİNDE DÜZENLENEN FUTBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ VE GÜREŞ MÜSABAKALARINDA İLK ÜÇ DERECELERİ MEVCUTTUR. HER EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTE GEZİSİ VE KÜLTÜREL AMAÇLI İL DIŞI GEZİLER DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DOĞAKA (Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı)(Göksun’un Yöresel Kaynaklarıyla Gebelikte Dengeli Beslenme Eğitimi Projesi)2011/2014 Yılları arasında proje başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS (AB Projesi)(OCAK/ MART 2018) Proje başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır. Onkoloji Hemşireliği ve Hasta ve Yakınları İle İletişim Stajı" isimli proje için öğrenci ve öğretmenlerimiz ÇEKYA ve PORTEKİZE gitmiştir.
Kontenjan Bilgileri: 9.SINIFLARA 2020/ 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 102 ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLMİŞTİR.TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI 216

Telefon - 344 714 1504

WEB - https://goksunmeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Kayabaşı Mahallaesi Gün Sazak Caddesi No3 GÖKSUN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KAYABAŞI MAH. GÜN SAZAK CAD. GÖKSUN ARSLANBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 3 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ

Adres - Kayabaşı Mahallaesi Gün Sazak Caddesi No3 GÖKSUN

Ulaşım -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ GÖKSUN İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.KAHRAMANMRAŞ´A UZAKLIK İSE 80 KM DİR.